banner2779
banner2752
banner2750

Irak, ‘’Tek Millet, tek devlet, Tek bayrak’’

Mehmet Irak yaptığı ve sosyal paylaşım sitesinde de paylaştığı açıklamasında, ’’Sözümüz barış dili kullananlara ve savaştan yana olanlara;
Kıymetli arkadaşlarım. Hepinizin bildiği gibi bu topraklar kan ile yoğruldu ve kolay kazanılmadı. Bizler ırk olarak başka milletlere asla benzemeyiz. Başka topraklarada ancak barış ve adalet götürmek için gideriz. 
1000 yıllık tarihimizi görmeyen ahmaklar kendilerini ebrehe, ordusundaki köpeklerini de fil gibi güçlü zannettiler. Oysaki unuttukları bizim şanlı bir tarihimiz ve şerefli bir millet olduğumuzdu. Ebrehe’nin ordusunu ve dev filini Allah küçük bir kuş sürüsüne helak ettirdi. 
Bir koca fili, bir küçük kuş yedi. 
Ya Ebrehe’nin ordusunda fil olursun, yada Allah’ın ordusunda bir küçük kuş olursun. 
Mesele nerede saf tuttuğundur. Küçük bir hatırlatma yapalım. 17-25 Aralık 2013 de yapmadıkları hainlik kalmadı. Ne ses kayıtları tuttu, nede video kayıtları. O gün bu senaryoya inananlar, 15 Temmuz 2016 gecesi herşeyin farkına vararak, sözüm ona ihtilal yapmak isteyen vatan hainlerine hep beraber dur dedik. Sokaklara inerek, bizim tek Millet olduğumuzu, tek Bayrağımızın olduğunu, tek Devletimizin olduğunu ve tek Vatanımızın olduğunu hamd olsun bütün dünyaya duyurduk. 
Durmadı hainler ve hain örgütler, yedi düvel geldiler. 
Maşaları ve köpekleri 10 Aralık'ta Polislerimizi şehit ederek, tarihimize bir şehitler tepesi daha yazdırdılar. O'da yetmedi 17 Aralık'ta Askerlerimizi şehit ettiler. Bunlarda etkili olmayınca, 19 Aralık'ta Rus Büyükelçisini haince öldürdüler. Putin biz bu oyuna gelmeyiz dediğinde, hainler çılgına döndü. Bu senaryoda tutmadı. Köpekleri yılbaşı gecesi Ülkemize misafir olarak gelen turistlerinde olduğu Reina gece kulübüne haince saldırıda bulunup vatandaşlarımızı ve polisimizi şehit ettiler. Ne olacağını sanıyorsunuz, bizleri bölüp parçalayabileceğinizimi sanıyorsunuz. 
 Siz vatan hainleri ne yaparsanız yapın, hangi kapıdan, hangi çöplükten beslenirseniz beslenin. Sizler havladıkça bizler daha da keletnecek Vatanımıza ve Milletimize sahip çıkarak sizlerin pis emellerine ulaştırmayacağız. Ey gafiller, bizleri Ortadoğu'daki ülkeler sanmayın. Kılıçlarımız kınından çıkarsa, atımızın bir ayağı Asya'da, bir ayağı Avrupa'da olur. Bizler Vatan parçalayan değil, adaletten yana olan milletleriz. Bizim şanlı tarihimizde, adalet kanımızı vererek yazılmıştır. 
Elhamdülillah müslümanız içimizde Sünni, Şafii, Hanbeli, Maliki, Şia, Alevi her ne ararsak var. Ama hepimizin dilinde söylenen tek bir zikir "La İlahe İllallah , Muhammeden Resulullah" var.
Allahım bizi bizden koparmak isteyenlere fırsat verme. 
Allahım içimizde fitne tohumu ekenlere fırsat verme.
Evimiz yandığında su taşıyana yardım edene etnik kimlik sormayız. Ne olursan ol, kim olursan ol, yeterki gel dünyalığımı söndür deriz, yardım isteriz. Bir dünyalık kadarmı değil, insan denen varlık. Ne olur barış dilini kullansak. Ne olur mezhepleri-meşrepleri aramıza dikenli bir tel gibi örmesek. Hepimizin mayası toprak, dönüşümüz Allaha olacak. Hesap günü herkes kendini kurtarmaya çalışacak. Ne ırkını soracaklar, nede mezhebini. Eyyy İnsanoğlu hangi dine inanıyorsan inandığın din iyiliği emrediyor, kötülüğü yasaklıyor. 
Öyle ise gelin bizlerde iç dünyamızda iyiliği emredelim, kötülüğü yasaklayalım. 
Bir kişiden ne olur demeyin, insanı birleştirince dünya birleşir’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751