İŞ ARKADAŞININ BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜ..!

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Kandıra Akbal Mahallesi’nde ki mutfak aletleri üreten fabrikada yaşandı. 25 yaşında ki Resul Yüce ile mesai arkadaşı İbrahim B. (35) arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Kavgada mesai arkadaşına bıçak çeken İbrahim B., Resul Yüce'yi göğsünden yaraladı. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüce, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yüce, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen polis ekipleri, İbrahim B.'yi gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yüce'nin 2 ay önce nişanlandığı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Korkunç olay sonrasında Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve ilçe sakinleri genç adamın cenaze törenine akın ettiler. Genç adamın cenazesi Kandıra Babaköy Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817