İş buldu, canına kıydı.
 Kocaeli’nin Körfez İlçesi’ne bağlı Ali Hocalar Köyü’nde, uzun zamandır işsiz olan ve bunalıma giren genç, iş bulduktan sonra yine bunalımdan çıkamadı ve evde canına kıydı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Ali Hocalar Köyü’nde oturan Mehmet Bekçi (24), bir süredir iş bulamadığı için bunalımdaydı. Bu nedenle ruh sağlığı bozulan Mehmet Bekçi, kendisine sanayide bir iş bulmasına rağmen bunalımdan kurtulamadı. Pazartesi günü işbaşı yapacak olan Mehmet Bekçi, annesi ve babası komşuya oturmaya gittiği sırada saat 21.00 sıralarında kapıları kilitledi ve pompalı tüfeği kafasına dayayarak ateşledi.

Misafirlikten dönen Nurettin Bekçi, kilitli olan kapıyı zorla açtı ve içeri girdiğinde oğlunun cesedi ile karşılaştı. Mehmet Bekçi’nin cenazesi İzmit Adli Tıp kurumunda yapılan otopsiden sonra ailesine teslim edildi. Bekar olan ve genç yaşta intihar eden Mehmet Bekçi, bugün Ali Hocalar Köyü’nde toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817