İŞ DÜNYASI BU TÖRENDE BULUŞTU

İş dünyasının ilgi gösterdiği nişan töreni Sakarya NG Sapanca Wellns and Convention Otel’de gerçekleşti.

Körfez’de kurulu bulunan ve önemli ihracat yapan kuruluşlardan olan Durulsan Fabrikası’nın sahibi ve Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu Başkanı olan Recep Durul’un bu mutlu gününde sevenleri, iş arkadaşları, oda yönetimi ve spor camiasından tanınmış isimler Recep Durul’u yalnız bırakmadılar.

Gerçekleşen nişan töreni ile İrem Durul, Endüstri Mühendisi Anıl Büyükyılmaz ile evliliğe ilk adımlarını attılar. Genç çiftin yüzüklerini Mopar Otomotiv’in sahibi Mesut Kavurt ile damadın amcası Zeki Büyükyılmaz taktı. Her iki gencin babasının da tenis  sporu yapması nedeniyle salonda spor camiasından arkadaşları da yer aldı.

Yapılan mutluluk dileği taşıyan konuşmalardan sonra gençlerin yüzükleri takıldı ve ardından da nişan pastası kesildi. Kalabalık katılımı ve organizesiyle görkemli olan nişan töreni, daha sonra genç çiftin, ardından da konukların danslarıyla devam etti. Unutulmaz gecede Recep Durul’da kızıyla dans ederek mutluluklarını paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817