banner2779
banner2752
banner2750

İŞ DÜNYASI KOTO’DA BAYRAMLAŞTI
 Kocaeli Ticaret Odası(KOTO), Ramazan Bayramı’nın ilk günü hizmet binasında bir araya gelerek gelenekselleşen bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliği yaptığı bayramlaşmaya üyelerin ilgisi yoğun oldu. Konuklarıyla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan Başkanlar Karagöz ve Özdağ, törenin sonunda aile pozu verdi.

‘ÖRNEK OLMAMIZ GEREKİYOR’

Aile fotoğrafının ardından günün anlam ve önemine dair konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Karagöz, birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasında, “Bütün dünyada kardeşliğin, huzurun ve birlikteliğin olması için örnek olmamız gerekiyor. Bu manada üzerimize düşen çok fazla görev var. Öte yandan, Türkiye için çok değerli olan Kocaeli’de verdiğimiz vergilerle Türkiye’nin ekonomisine de katkı sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

ÖZDAĞ’DAN BAYRAM MESAJI

Başkan Özdağ ise İslam coğrafyasında yaşanan acılar nedeniyle buruk olduklarını ifade ederek, “Tüm İslam dünyasının bu kadar sıkıntılı günler geçirdiği böyle bir zamanda kelimeler boğazımızda düğümleniyor. Biz istiyoruz ki tüm dünya insanları huzur içinde refah içinde yaşasın, ülkemizde de huzur ve barışın sürekliliği sağlansın. Tüm dünyaya mutluluk ve barışı dilerken, bayram yoğunluğunda yaşanan kazalara değinmeden de geçemiyorum. Lütfen araçlarımızı dikkatli kullanalım. Sevinçli günlerimizi acıya çevirmeyelim” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751