İş sahibi olmak isteyenler bu fırsat kaçmaz

 

Her fırsatta açtığı kurslarla büyük istihdam seferberliğine yetiştirdiği kalifiye elamanlarla destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) bu alanda yeni bir kurs açarak desteğini sürdürmeye devam ediyor. KO-MEK “Büyük istihdam seferberliğinde bizde varız” deyip Forklift Kursu açarak, iş gücü açığını kapatmayı hedefliyor.

 

BU ALANDA İŞÇİ AÇIĞI VAR

Kuruluşundan itibaren binlerce vatandaşa meslek ve sanat alanında eğitim vererek iş sahibi olmalarını sağlayan KO-MEK, istihdama yönelik yeni bir branş daha açarak onlarca kişiyi daha iş sahibi yapmayı hedefliyor. Türkiye’nin en önemli lojistik merkezlerinden biri olan Kocaeli’nde en büyük işçi açığının oluştuğu sertifikalı yük taşıma elamanı açığını kapatmak isteyen KO-MEK, bu alanda işsizlere yönelik Forklift Kursu için başvuruları almaya başladı.

 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Başvuruların şahsen Dilovası Kaynak Atölyesi ve Gebze Osman Hamdibey Kurs merkezlerine yapılacağı Forklift Eğitimi Kursunda başvurular devam ediyor. Eğitimler 38 saat araç başında, 26 saat sınıf ortamında teorik eğitim ve 12 saat uygulamalı eğitim olmak üzere toplamda 76 saat olacak. Teorik eğitim yerinin başvurudan sonra belirleneceği eğitimlerde, uygulama eğitimler ise Gebze Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak.

 

USTA ÖĞRETİCİLER EĞİTİM VERECEK

Kocaeli’nde çalışma hayatında yer almak isteyen ama yeterli belgesi ve eğitimi olmadığı için çalışamayan işsizlere yönelik açılacak olan kurslarda, eğitimler alanında uzman usta öğreticiler tarafından verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817