İş üstünde yakalandılar

Kocaeli Derince İlçesinde bulunan bir marketten 10 gün önce yaklaşık 20 bin lira değerinde malzeme çaldıkları iddia edilen biri bayan 3 kişi, daha sonra Başiskele ilçesinde de bir markete girerek 10 bin lira değerinde malzeme çaldı. Parmak izi ve marketlere ait güvenlik kameralarından şahısları tespit eden Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri ile Oto hırsızlığı büro ekipleri, Şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Önceki gece Derince İlçesinde şüpheli bazı şahısların bir kamyonet ile bir otomobili çalma girişiminde bulundukları ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile Derince İlçe Emniyet Ekipleri hemen harekete geçti. Polisi gören şahıslar araçları ile olay yerinden kaçmaya çalıştı. Yaklaşık 30 dakika süren kovalamaca sonucu Derince İlçe Emniyet Ekipleri ile  Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yıldırım  Motosikletli Ekipleri şahısları   yakaladı. Araçta yakalanan Murat A(31), Mehmet Ö(30) ile N.T (25) isimli bayan   ifadeleri alındıktan sonra 2 ayrı marketten hırsızlık,  kamyonet ve otomobil hırsızlığına  teşebbüs, sahte kimlik kartları bulundurmak iddiaları ile adliyeye sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817