İŞ VE SİYASET DÜNYASI BİR ARADA
 BOZKURT, PROTOKOLÜ TOPLADI

Körfez Kars, Ardahan, Iğdır Vakfı'nın düzenlenen kongresinde mevcut başkan Bülent Aydın'ın yerine göreve KTO Meclis üyesi Erdoğan Bozkurt getirilmişti. Çiçeği burnunda başkan dün Körfez protokolüne yemek verdi.

Ahmet YARAR

Başkanlık görevine geldikten sonra hemen çalışmalara başlayan Bozkurt, Körfez’in ileri gelen siyasi ve iş camiasını bir araya getirdi.

 

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BİR ARADA

Mavi Nokta Düğün salonunda düzenlenen yemeğe; İl Genel Meclis üyesi Mehmet Allak, Körfez Belediye Meclis Üyeleri Türkay Kaya, Metin Özkan, Körfezli İş adamları Kemal Aydın, Ali Çakır,  Mehmet Irak, Ahmet Önal,  Burhan Yarar, Mehmet Akbulut,  Halis Bozkurt ve avukat oğlu İsa Bozkurt, Erzurumlular eski dernek başkanı Erdal Durmuş katıldı.

Körfez Belediyesi Meclis üyesi Türkay Kaya’nın yemek sonrası anlattığı fıkralarla ısınan ortamda Körfez ve Kocaeli’nin gündemleri hakkında değerlendirmeler yapıldı. Yapılan değerlendirmede ortak fikir olarak kurumlar arası iletişimin sağlanması ve böyle organizasyonların artırılması kararlaştırıldı.

BOZKURT;”SİYASİ AMAÇLI BİR YEMEK VERMEDİK”

Körfez Kars, Ardahan, Iğdır Vakfı başkanı Erdoğan Bozkurt çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydetti. Bozkurt;” Burada toplanmamızın sebebi dostlarımızla ve yeni yönetimimizle bir arada olmaktır. Özellikle belirtmek istiyorum hiçbir siyasi toplantı söz konusu değildir. Derneğimizin bu ve buna benzer organizasyonları devam edecektir. Bu arada derneğimize yeni bir daire satın aldık. İşlemlerini en kısa zamanda sonlandırıp yeni yerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bıldırcan 11 yıl önce

siyasi bir amaç için yemek vermemiş:).sen onu benim külahıma anlat abicim ya.madem siyasi bir amaç için yemek vermedin,neden misafirlerin %90 ı siyasi :))).

Avatar
bıldırmıcan @bıldırcan 11 yıl önce

bıldırcan nıye zoruna gidiyor kardeşim bu durum . kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali sadece yorum yapabiliyosun baska bişey değil .

Avatar
bıldırcan 11 yıl önce

ortada zora gidicek bir durum yok ben sadece tespit yaptım :). dedimki madem siyasi bir yemek değil neden %90 ı siyasi?.çok net bir soru demekki siyasi amaçlı bir yemek :).istersen benim yorumum karşısında verdiğin cevabı bir oku.kimin zoruna ne gitmiş anla abicim. siyasi bir yemek vermesi benimmi zoruma gitti yoksa, benim yorumummu senin zoruna gitti:)))))) kararı haberi okuyan vatandaş versin lütfen:)

banner2817