İSA TAŞ: HALKIMIZIN TALEPLERİNİ ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ
 Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ın makam odasında gerçekleşen Halk Günü toplantısına gelen vatandaşlar sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Halk ile bir araya gelen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek samimi cevaplarda bulundu.

Körfezliler, Taleplerini Başkan Yardımcısı İsa Taş’a İlettiler

Yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirilen Halk Günü Toplantılarında Körfezliler, her konuda taleplerini Başkan Yardımcısı İsa Taş’a ilettiler. Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda ilgili müdürlükler de hazır bulundu. Görüşmedeki taleplerin takip ve işin sonuçlandırılması için İsa Taş, notunu alarak bizzat takip etti. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise iş takibi gerçekleştirildi.

Halk, Belediye Çalışmalarından Oldukça Memnun

Halk Günü Toplantılarında Başkan Yardımcısı İsa Taş’a belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların yoğunluğu dikkat çekti. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, taleplere çözüm üretiyor.

Şeffaf Belediyecilik Anlayışını Benimsiyoruz

Başkan Yardımcısı Taş, kesintisiz devam eden Halk günleriyle vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtirken “Belediye Başkanımızın iş yoğunluğu dolayısıyla sizleri Başkanımızın adına karşılamanın ve sizlerle birlikte iç içe olmanın mutluluğunu yaşadım. Memnuniyetlerinizi ve taleplerinizi çözüme kavuşturmak için durmaksızın çalışıyoruz. İnşallah tüm konuları en kısa süredesonuçlandıracağız. Talepleriniz kadar teşekkürlerinizi debizzat belediye başkanımıza da ileteceğim. Şeffaf belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Sizlerle el ele vererek ilçemizi daha modern yarınlara götüreceğiz, halk günü toplantılarımızın en büyük etkenlerinden biriside budur” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817