İsa Taş’a ‘Hayırlı Olsun’  Ziyaretleri Sürüyor


Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevine başlayan Başkan yardımcısı İsa Taş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Başkan İsa Taş misafirlerini belediye hizmet binasında ağırlıyor. Bu bağlamda; Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Özcan Tekin ve Hastane Müdürü Mehmet Erbağcı Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı makamında ziyaret etti. Başkan İsa Taş ise misafirlerine hurma ve zemzem suyu ikramında bulundu.
DÜNYA GÖZÜYLE GÖRÜLMELİ
Kutsal Toprakların yaşattığı maneviyatı anlatan Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Cenab-ı Hak’kın daveti üzerine gittiğimiz o mübarek topraklara inanın doyum olmuyor. Her köşesinde rehberimiz-önderimiz Peygamber Efendimiz (S.A.V) izlerini yaşamak bizlere de nasip oldu çok şükür. Mekke, Medine dünya gözüyle görülmeli, bol bol ibadet edilmeli” dedi.

MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

İsa Taş’ın ziyaretçileri arasında MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve ilçe yöneticisi Ertan Peker de yer aldı. Adnan Peker, “Allah, gitmek isteyen herkese nasip etsin. Hurma ve zemzem ikramınız için teşekkür ederiz “ dedi. İsa Taş gün boyu kendisine ‘hayırlı olsun’ için gelen misafirlerini ağırladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817