İsa Yıldırım, Dostlarından Dua İstedi


Geçtiğimiz günlerde oynanan bir turnuva maçı sırasında fenalaşan ve yere yığılan, kalp krizi geçirdiği belirlenerek kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Körfez Belediyesi personellerinden İsa Yıldırım’dan dostlarına selam var. AK Parti’nin Körfez ilçedeki kurucuları arasında yer alan ve çevresince çok sevilen İsa Yıldırım’ın doktorların vereceği karara göre yarın ya da çarşamba günü kalp ameliyatı olacak.

SELAM GÖNDERDİ

Bu arada hastane odasında ameliyat saatini bekleyen İsa Yıldırım, dostlarına selam gönderdi. Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Selamün Aleyküm dostlarım… Hastalanıp hastaneye yattığım andan itibaren gerek arayarak, gerek mesaj atarak ve gerekse bizzat gelerek iyi niyetlerini ve dualarını eksik etmeyen tüm dost ve akrabalarıma teşekkür ediyorum. Rabbim eksikliğinizi hissettirmesin.

TELEFONLA GÖRÜŞEMİYOR

Hastanede yatarken telefonlarınıza doktorların tavsiyesi doğrultusunda affınıza sığınarak cevap veremiyorum. Sizleri görmek bana moral olsa da sizden ricam aynı odada yatmakta olduğum şifa bekleyen diğer hasta arkadaşları bu koronavirüsü salgını ortamında tedirgin etmemek için ziyaretlerinizi sağlıma kavuşup hastaneden çıktıktan sonra yapmanızdır. Genel sağlık durumum gayet iyi, sizi Allah'a emanet ediyor dualarınızı bekliyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817