banner2779
banner2752
banner2750

İŞÇİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ
 Alınan bilgi ve iddialara göre yangın saat 22.00 sıralarında başladı. Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Sakarya Caddesi Zeytinli Sokak’^ta bulunan Ercan Fırıncı’ya ait iki katlı binanın üst katında, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın başladı. Alevlerin yükselmesiyle, bu katta yatan, Tüpraş’ta Ercan Çelik firmasına ait taşeron firmada çalışan işçiler kendilerini sokağa attılar. Yangına kısa sürede müdahale eden Körfez Belediyesi itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak, alt kata inmesini engelledi.

Yangın sonrasında üst kat ve çatı katı tamamen yanarken, alevler alt katta bulunan iş yerine inmedi. Çelik Konstrüksiyon işleri yapan iş yerinde, alt katta oksijen tüpü gibi malzemeler de bulunduğu, bu nedenle de tehlike büyümeden yangının söndürüldüğü belirtiliyor. Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgi soruşturma devam ederken, can kaybı olmamasının sevindirici olduğu belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751