İSHAKÇILAR'DA KARDEŞLİK SOFRASI

Yedinci İftar Sofrası Kuruldu

Maneviyatın doruk noktada olduğu Ramazan ayı Derince’de düzenlenen mahalle iftarları ve çayhane programları ile ilçede en güzel şekilde yaşanıyor. Derince Belediyesi’nin bu yıl on iki ayrı noktada kuracağı iftar sofralarının yedincisine İshakçılar ev sahipliği yaptı. Derince’nin köy statülerinin sona ermesiyle yeni mahalleleri olan Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’da oturan vatandaşların katılımıyla gerçekleşen iftar programı İshakçılar Meydanı’nda yapıldı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve bölge sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Gönüllere Girmeyi Başardık

İftar programı öncesi alana gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, kurulan iftar sofralarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlarını açan vatandaşlar da düzenlenen mahalle iftarı dolayısıyla Başkan Bulut’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi. İftar programında bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bugün sizlerle iftar soframızda bir araya gelerek Ramazan ayının güzelliğini bir kez daha yaşamanın huzuru içerisindeyim. Çok şükür bugüne dek birçok projemizi hizmete sunduk ama bunlardan daha da önemlisi sizlerin gönlüne girmeyi başardık. Rabbim bayrama da huzur içerisinde kavuşmayı nasip eylesin” dedi. İshakçılar’daki iftar programı kurulan çayhane ve çocuk oyun alanları ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817