İshakçılar Güreşlere Hazır


Birbirinden ünlü başpehlivanların güreş tutacağı organizasyon Türkiye’ye örnek olan İshakçılar Er Meydanı’nda yapılacak

21-23 Eylül Tarihleri Arasında

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un sportif yatırımlar noktasında Derince’ye kazandırdığı İshakçılar Er Meydanı, çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Derince’nin eski köy ve yeni mahallelerinin merkezi olan İshakçılar’a inşa edilen 5 bin seyirci kapasiteli Er Meydanı’nda gerçekleşecek olan güreşler öncesi artık son hazırlıklar tamamlanmak üzere. Bu yıl 21-23 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 15. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri’ne güreş camiası ve sporseverlerin yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Ankaralı Yasemin ve Barış Bahtiyar

Türkiye’ye örnek proje olarak nitelenen Er Meydanı’nda gerçekleşecek olan güreşlerin takvimi de belirlendi. Belirlenen programa göre 21 Eylül Cuma günü saat 14.00’de okunacak Mevlid-i Şerif ile organizasyonun açılış töreni yapılacak. 22 Eylül tarihindeki ikinci gün programında saatler 20.00’yi gösterirken ise Ankaralı Yasemin ve Barış Bahtiyar, sahne alarak bölge sakinlerine konser verecek. Organizasyonun üçüncü ve son günü olan 23 Eylül tarihinde ise yağlı güreşler yapılacak. Saat 10.00 itibari ile başlayacak olan organizasyonda farklı boylarda güreşler tutulacak.

Başpehlivanlar Güreş Tutacak

Birçok ünlü başpehlivanın katılacağı güreşlere İsmail Balaban, Hasan Cengiz, Turan Balaban, İbrahim Çoraman, Şaban Yılmaz, Nadir Takı, Murat Gençtürk, Osman Aynur, Faruk Akkoyun, Ahmet Kavakçı, Süleyman Aykırı, Furkan Altın, Emre Erkal, İsmail Erkal, Ahmet Serbest, Erkan Ertan, Arif Akın, Tanju Gemici, Ertuğrul Dağdeviren, İsmail Koç, Mustafa Batu, Şadi Kurt, Serkan Serttürk, Mehmet Yeşil, Mustafa Başdemir, Fatih Atlı, Ali Rıza Kaya, Semih Turgut, Reşat Turgut, Kaan Kaya, Gökhan Şimşek, Mustafa Kemal Karaboğa, Ümit Balta ve Fatih Çakıroğlu’nun katılması kesinleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817