İSHAKÇILAR’A KÜLTÜR MERKEZİ YAPILIYOR
 Sosyal faaliyetler gerçekleşecek

Derince genelinde bu dönem hizmete açılacak olan kültür merkezlerinden biri de Derince’nin köy statülerinin sona ermesiyle oluşan 7 ayrı yeni mahallesinin merkezi olan İshakçılar’a inşa ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında İshakçılar’da yapımı devam eden kültür merkezinin amacı bölgedeki sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için çok amaçlı mekanlar oluşturmak.

 

300 kişilik düğün salonu

Derince’nin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar sakinlerinin faydalanacağı İshakçılar Kültür Merkezi’nde düğün, nişan gibi cemiyetlerin yanı sıra KO-MEK sınıflarında vatandaşlara çeşitli kurs imkanları da sağlanacak. 610 metrekare kullanım alanına sahip olacak Kültür Merkezinin, 345 metrekarelik 300 kişi kapasiteli düğün salonu olacak. Kültür Merkezinde muhtarlık odası, KO-MEK birimleri de yer alacak. İshakçılar sakinleri bundan sonra her türlü toplantılarını kültür merkezinde yapabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817