İSHAKÇILARA SPOR KOMPLEKSİ
 Derince’nin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ı kapsayan proje çerçevesinde İshakçılar’a spor kompleksi yapılıyor

 

7 yeni mahalleye hitap ediyor

İlçe merkezi kadar köy statüsü sona eren yeni mahallelere hizmet götürme noktasında da yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi, İshakçılar’a spor kompleksi inşaa ediyor. Derince’nin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ı ilgilendiren proje kapsamında İshakçılar’a yapılacak halı saha kompleksiyle gençler spor alanlarına kavuşmuş olacak.

 

25x42 metre ebatında halı saha

İshakçılar’da yer alan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın karşısındaki alanda yapılacak olan halı saha kompleksi içerisinde birçok unsuru da barındıracak. Yapılacak çalışmalarla bölgeye bünyesinde 25x42 metre ebatında halı saha, idari bina, kafeterya, lavabolar ve soyunma odalarının yer alacağı halısaha kompleksi inşa edilecek. Açık otopark alanının da yer alacağı proje kapsamında ayrıca yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının da yapılması planlanıyor.

 

İhale tarihi 19 Eylül olarak belirlendi

Belde sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda sportif faaliyetlerin yapılacağı halı sahayı hizmete sunmayı hedefleyen Derince Belediyesi, bu kapsamda 19 Eylül tarihinde bir ihale düzenleyecek. Derince Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan spor kompleksi ihalesi saat 14:30’da gerçekleşecek. Yapılacak olan spor tesisi ile artık köylerde spor yapmak isteyenlerin kent merkezine gitme zorunluluğu ortadan kalkacak.

 

İSHAKÇILAR: İshakçılar’a yapılacak olan spor tesisi ile artık köylerde spor yapmak isteyenlerin kent merkezine gitme zorunluluğu ortadan kalkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817