İshakçılar’da Coşkulu Açılış

Programa Yoğun Katılım Sağlandı

Derince Belediyesi’nin Derince Taşköprülüler Derneği, İzmit Taşköprülüler Derneği ve Çavuşlu Köyü Yardımlaşma Derneği ile birlikte düzenlediği 19. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin açılışı coşku içerisinde gerçekleşti. İshakçılar’da kılınan Cuma Namazı’nın ardından mehteran korteji eşliğinde Er Meydanı’na gidildi. Geniş katılımın sağlandığı programa İlçe Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, İlçe Müftüsü Mecit Amil, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Dallı’dan Aygün’e Teşekkür

Mehteran ekibinin gösterisinin ardından İshakçılar Er Meydanı’nda düzenlenen programda açılış konuşmasını İlçe Kaymakamı Meftun Dallı yaptı. Kaymakam Dallı, “Bu güzel organizasyonda ilk olarak Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ata sporumuz olan güreşe katkılarından dolayı Başkanımız Aygün’ü bir kez daha sizlerin huzurunda tebrik ediyorum” dedi. Açılış konuşmasının devamında İlçe Müftüsü Mecit Amil ve müftülük görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunularak Mevlid-i Şerif okundu. Yapılan dualar sonrasında Derince Belediyesi tarafından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Ücretsiz Servisler Kaldırılacak

19. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 10 Eylül Cumartesi saat 18.00’de Çocuk Şenliği etkinliği, daha sonra saat 20.30’da konser başlayacak. Festivalin üçüncü günü olan 11 Eylül (Pazar) tarihinde saat 10.00’da 500’ün üzerinde sporcunun katılımı ile farklı boylarda yağlı güreşler yapılacak. Programlara katılmak isteyen vatandaşlar için belirli güzergahlardan ücretsiz olarak servisler kaldırılacak. Programın ikinci günü olan 10 Eylül Cumartesi otobüs Kent Meydanı’ndan saat 19.00’da kalkarak Çınarlı Meydanı ve oradan İshakçılar’a gidecek. 11 Eylül Pazar günü ise Kent Meydanı-Çınarlı Meydanı istikametinden saat 10.00, 12.00 ve 14.00’te olmak üzere üç ayrı saatte ücretsiz servisler kaldırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817