İSHAKÇILAR’DA HUZUR DOLU İFTAR
 7 mahallenin ortak noktası

Bu yıl gerek Kent Meydanı’nda kurulu olan çayhane etkinlikleri gerekse ilçe genelinde düzenlediği iftarlarla Ramazan ayının güzelliklerini vatandaşlara yansıtan Derince Belediyesi bu kez iftar sofralarını İshakçılar’da kurdu. Derince’nin köy statülerinin sona ermesiyle yeni mahalleleri olan Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’da oturan vatandaşların katılımıyla gerçekleşen iftar programı, İshakçılar İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleşti.

 

Başkan Bulut, vatandaşlarla sohbet etti

İftara Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar ilgi gösterdi. İftar alanına gelen ve tüm masaları tek tek dolaşan Başkan Bulut, vatandaşlara hal hatır sordu. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan İshakçılar halkı, düzenlenen mahalle iftarı nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. İftar programında bir selamlama konuşması yapan Çavuşlu Mahalle Muhtarı Eyüp Özcan, “Hayırlı Ramazanlar” temennisinde bulundu.

 

İftarın ardından çay ikramı yapıldı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada, “Tutmuş olduğunuz oruçların kabul olması temennisi ile tüm halkımızın Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum. Siz değerli misafirlerimize katılımınız için teşekkür ediyorum. İnşallah bayramı da yine hep birlikte huzur içerisinde geçiririz” dedi. İftarın ardından ise vatandaşlar bu kez kurulan çayhanede fasıl dinletisi eşliğinde Derince Belediyesi’nin ikramı olan çaylarını yudumlayarak sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817