İshakçılar’da Mehmetçik’e Bayram Ziyareti

Barış Eke’den Teşekkür

Ramazan Bayramı dolayısıyla İshakçılar’a bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve teşkilat mensupları bölgede incelemelerde bulundu. Bayram ziyareti kapsamında İshakçılar İlçe Jandarma Komutanlığı'na da konuk olan Aygün, Bulut ve Şirin, burada görev yapan Mehmetçiklerle bayramlaştı. Kısa bir süre önce Gebze İlçe Jandarma Komutanı olarak yeni görevine atanan Yüzbaşı Barış Eke de ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederek, ilçe genelinde jandarmanın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Ramazan Bayramı’nı Kutladılar

Ziyaret ettiği İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bizler projelerimizle vatandaşlarımıza hizmet ederken, polisimiz ve askerimiz de memleketimizin huzuru için canlarını ortaya koyuyorlar. Bu anlayışla ülkemizin huzuru için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de jandarma teşkilatının bayramını kutlayarak “Bizler bayramları huzur içerisinde kutlayıp, evimizde rahat uyuyabiliyorsak bunu emniyet güçlerimize borçluyuz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817