banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İSHAKÇILAR'DA YOL ÇALIŞMALARI TAM GAZ İLERLİYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince ilçesine bağlı Çavuşlu ve İshakçılar köyleri arasındaki yol bölümünde, alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bulunduğu bölgenin önemli bir ulaşım ağında bulunan yolda altyapı uygulamaları tamamlanırken, 6 bin 500 ton asfalt dökümü için ekipler hizmet vermeye başladı.

 

3 BİN 700 METRELİK YOL

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Derince ilçesine bağlı Çavuşlu ve İshakçılar köyleri arasındaki 3 bin 700 metrelik yolu modern hale getiriyor. Bölgede altyapı uygulamalarının tamamlanmasının ardından yol yenilenme çalışmaları yapıldı.

 

ASFALT VE PARKE

Bin 500 metre yağmur suyu hattı çalışmasının gerçekleştirdiği önemli çalışmanın tamamlanmasının ardından kazı yapılan yol bölümlerinin yenilenmesine geçildi. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri bu noktalarda asfalt ve parke yol uygulaması yaptı.

 

6 BİN 500 TON ASFALT DÖKÜLECEK

Asfalt döküm işlerinin devam ettiği çalışmalar kapsamında 6 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Ayrıca 15 bin metre kare tretuar imalatı yapılacak. Öte yandan köy içlerindeki cadde ve sokaklar 30 bin metrekare parke ile döşendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826