IŞIK ATÖLYELERİ BİLİM MERKEZİ'NDE
 Kocaeli Bilim Merkezi hafta sonları öğrencilere yönelik atölye çalışmalarına devam ediyor. Cumartesi günü ilkokul öğrencilerine farklı atölye etkinliği düzenlenirken pazar günü ise hem ilkokul hem de ortaokul öğrencilerine yönelik çalışma yapılıyor. Atölye çalışmalarına katılmak için 0 262 325 75 59 No’lu telefondan randevu alınması gerekiyor.

 

FLİP-FLOP IŞIK ATÖLYESİ

Pazar günü ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen Flip-Flop Işık Atölyesi’nde elektronik devre elemanları ile devre kurulacak ve sırayla yanan ışık devresi yapılacak. Toplam 20 öğrencinin katılacağı atölyeler 14.00-15.00 ve 15.30-16.30 saatleri arasında iki oturum şeklinde gerçekleşecek.

 

ÇİM ADAM ATÖLYESİ

İlkokul öğrencileri için düzenlenen Çim Adam atölyesinde ise toprak, tohum, pet şişe kullanılarak çimlenme konusu işlenecek ve çim adam yapılacak. İki oturum halinde gerçekleşecek olan atölye çalışmaları 14.00-15.00 ve 15.30-16.30 saatleri arasında yapılacak. Çim Adam atölyesi yoğun katılımdan dolayı önümüzdeki haftalarda da devam edecek.

 

FARKLI ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı çalışmalarını yürüten Kocaeli Bilim Merkezi önümüzdeki haftalarda farklı atölye çalışmaları yapacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817