IŞIK BAŞKAN YARDIMCISI MI  OLUYOR..?
Aynı zamanda  Fizik Mühendisi de olan Işık'ın, bu alanda yetiştirdiği öğrencileri Akademik çevrede çok önemli yerlere gelmiş bulunuyor. 

Belediye başkanı İsmail Baran’ın, Faruk Denli’den sonra ikinci başkan yardımcısı olarak Muhammed Ali Işık'ı düşündüğü konuşuluyor. Bu konuda Işık’a teklif yapıldığı ve görüşmelerin devam ettiği söyleniyor. Başkan yardımcılığı konusunda sessizliğini koruyan Muhammed Ali Işık’ın, verilecek her görevi başarıyla yapabileceğini söylediği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İşi bilenler yapsın 10 yıl önce

on numara bir adam yakışır. geç kalınmış bir karar.

Avatar
İlçeye değer katacak bir isim 10 yıl önce

evet çok bi̇lgi̇li̇, geni̇ş bi̇r çevresi̇ olan ayni zamandada çok mütevazi̇ bi̇r ki̇şi̇li̇k. yakişir. allah mübarek etsi̇n. ilçeye değer katacak bi̇r i̇si̇m.

Avatar
Serhat Gün 10 yıl önce

muhammet hocamızı iyi tanırız. bu zamana kadar kimseye bir yalnışı olmamıştır. her zaman durması gerektiği yerde durdu. kendisine şimdiden hayırlı olsun diyor tebrik ediyorum.. allah mübarek etsin hocam..

banner2817