banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

IŞIK “BİZDEN ÖNCEKİLER BORÇ ALDI BİZ BORÇ ÖDEDİK”

Yüksek Asgari Ücret İçin Yüksek Teknoloji

 

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Çayırova’da Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Şevki Demirci, İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaeddin Akbaş ve meclis üyesi Orhan Keskin’le birlikte Kelkit –Babakonağı derneğini ziyaret etti. Çayırovalılara yapılan hizmetleri anlatan Işık asgari ücret ile ilgili sorulan sorular üzerine” 2002 yılında 184 TL olan asgari ücreti 740 liraya çıkardık. Bu rakamın daha artması için yüksek teknoloji üretimini ağırlık vermeliyiz.  Biz de bunun için teknolojik yatırımları teşvik ediyoruz. İnşallah Türkiye büyüdükçe vatandaşımızın geliri daha da artacak” dedi. Işık ayrıca eski emekliler için intibak yasasını da çıkardıklarını söyledi. Ekonomik gelişmelere de değinen Işık “Bizden önceki 19 Hükümet IMF’den borç aldı. Biz borç ödedik, bugün de IMF’ye kredi verecek duruma geldik. Dünyada kriz varken Türkiye büyümeye devam ediyor” dedi.

Terör Örgütü Eninde Sonunda Silah Bırakacak

Işık Kocaeli’ndeki programları çerçevesinde Derince’de bulunan Kocaeli Erzurumlular Derneğini de ziyaret etti. Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Halil Yılmaz, İlçe Başkanı Ahmet Ark ve Belediye Başkanı Aziz Alemdar’ın da katıldığı programda Işık “ Seçim olmamasına rağmen biz sizinle birlikteyiz. Sizi dinlemeye geldik. Biz buradayız ama muhalefet ortalarda yok ”dedi.  Işık Suriye ve terör ile ilgili sorulan sorular üzerine “ Biz çevremizdeki sorunlara duyarsız kalamayız. Suriye’de halkın yanındayız. Politikalarımızı uzun vadeli düşünüyoruz. Kısa vadede sıkıntılar çeksek de Suriye halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Terörle mücadelemiz sürecek. Eninde sonunda terör örgütü silah bırakacak” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826