IŞIK ; GENÇLER TÜRKİYE'NİN TEMİNATI SİZLERSİNİZ..!

Adeta festival havasında yapılan ve Başbakan yardımcısı Fikri Işık’ın da katıldığı etkinlikte, seçimle ilgili konuşmalar yapıldı, çalışmalar belirlendi ve üye kayıtları gerçekleşti.

Gençlere yönelik olarak düzenlenen etkinlik, İlimtepe Mesire alanında yapılırken, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, belediye Başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, gençlik kolları ve gençler alanda yer aldılar.

Mehteran takımının da coşturucu müziği ile etkinlik alanı tam bir festival görüntüsü yaşadı. Yapılan konuşmalarda yaklaşan seçimin önemi, en yüksek oyun alınması çok için çalışmanın gerektiği anlatıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Coşkuyla geçen etkinlikte, Tecrübe konuşuyor başlığı altında Fikri Işık ve diğer siyasilerin konuşmalarından sonra üyelik standı kuruldu. Bu arada düzenlenen yarışmalarda halat çekme de siyasiler birbiri ile çekişirken, penaltı atışları yapıldı ve oyunlar oynandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817