IŞIK ”HEREKE CUMHURİYET MEYDANINI YENİDEN DÜZENLEYECEĞİZ”

Muhtarlarla Kahvaltı

 

Işık Hereke programı kapsamında ilk olarak mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 7 mahalle muhtarının da katıldığı kahvaltıda Işık Hereke’de devam eden ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Hereke ile ilgili muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

Işık ”Hereke’ye bir Kültür Merkezi Kazandıracağız”

Işık burada yaptığı konuşmada ” Hereke’nin tarihini tekrar gün yüzüne çıkarmak için bir dizi çalışma yürütüyoruz. Kaiser Wilhem Köşkü, eski karakol ve sendika binalarının restorasyonları tamamlandı. Kale’de kazılar yapıldı. Tarihi tren garı restore edildi. Sümer Cami meydanı yeniden düzenlendi. Fabrika-i Hümayun binası yeniden düzenleniyor. Şimdi de Cumhuriyet meydanını yeniden ele alıp düzenleyeceğiz. Ayrıca Kaleyi aslına uygun restore edeceğiz. İkisi ile ilgili projelerin çizimine başlandı” dedi. Işık Hereke’ye bir kültür merkezi kazandırmak için Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Ankara’da ilgili bakanlıklardan gerekli izinleri aldıklarını; gerekli hazırlıkların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Esnafları Ziyaret Etti.

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık kahvaltı sonrası Hereke’de esnafları ziyaret etti. Sahilde balıkçılara da uğrayan Işık Sümer Camii meydanının son halini ve diğer çalışmaları in
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817