Işık ''Hereke’nin Tarihi Kimliğini Ortaya Çıkarıyoruz''
 FİKRİ IŞIK HEREKE KÜREK KLUBUNÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

                Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık Hareke Nuh Çimento Kürek Kulübü’nü ziyaret etti. Işık’ın ziyaretinde kulüp başkanı İsmail Kocabaş, kulüp genel sekreteri Oğuz Aydınıç, Körfez Belediye Meclis Üyesi Faruk Denli ve kulüp yöneticileri hazır bulundu.

Kürek Kulüp Yeri İçin Destek İstediler

Fikri Işık Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü Sosyal Tesislerini ziyaret ederek burada kulüp başkanı ve yöneticileri ile beraber çay içip sohbet etti. Kulüp başkanı Kocabaş yaptıkları faaliyetler hakkında Işık'a bilgi verdi. Ayrıca Kulüp başkanı ve yöneticiler yeni düzenlenmesi düşünülen Hereke sahili projesinde kendilerinin aynı yerde kalmaları konusunda Işık'tan destek istediler. Daha sonra Işık ve beraberindekiler sosyal tesislerde incelemelerde bulundular.

Hereke’nin Tarihi Kimliğini Ortaya Çıkarıyoruz

Işık burada yaptığı açıklamada şöyle dedi; " Hereke’deki tarihi yapıları restore ediyoruz.  Meydan düzenlemesini bitirdik. Hereke’nin tarihi kimliğini ortaya çıkarıyoruz. Kürek kulübümüz Hereke için önemli. Çok güzel faaliyetler yapıyor. Sahilde yapılacak çalışma içinde kürek kulübünün yeri konusunda birlikte çözüm arayalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817