Işık ihlali kazaya neden oldu: 6 yaralı
İzmit Solaklar Sapağı’nda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit’ten Kandıra istikametine gitmekte olan İbrahim Altıntaş idaresindeki 54 HZ 061 plakalı araç,  Solaklar sapağındaki ışıklardan kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen Halil İbrahim Kayabaş idaresindeki 41 HK 541 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada araç sürücüsü İbrahim Altıntaş ile eşi Vildan Altıntaş yanlarında bulunan Ali ile Ayşe Yüksel ve diğer araçta bulunan araç sürücüsü Halil İbrahim Kayabaş ile yanındaki Ersin Aydın hafif yaralandı.


Hafif yaralandılar
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Halil İbrahim Kayabaş ve Ersin Aydın Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne diğer yaralılar ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle İzmit Kandıra yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817