IŞIK; "KÖYLERİMİZ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZDİR"

ÖNCEKİ dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfezin köylerini dolaştı, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İsmail Baran, Körfez’in köylerine yapılan yatırımlar ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler alırken, köylülerden gelen talep ve önerileri de not aldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AK Parti Milletvekili Fikri Işık da, “Halkımızın samimiyetleriyle birlikte muhabbetlerine konuk olduk. Tarım ve hayvancılık noktasında hükümetimiz birçok teşvik paketi oluşturdu. Bu teşviklerden mutlaka yararlanın. Hizmet noktasında da ilçe belediyelerimiz, onların yetişemediği noktada da Büyükşehir belediyemiz her zaman yanınızda. Bizler de bir telefon kadar uzağınızdayız” dedi.

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ

AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Başkan İsmail Baran ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sipahiler Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Heyetin daha sonraki durağı ise Kutluca Köyü oldu.

Son ziyaret ise Kalburcu Köyü’ne gerçekleştirildi. Burada vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşmada, onların talep ve önerileri dinlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817