banner2779
banner2752
banner2750

 Işık, Pehlivan’ı Ziyaret Etti

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Pehlivan ile uzun süre sohbet eden Milletvekili Işık, önümüzdeki seçim sürecini de değerlendirdi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan’da hazır bulundu. Körfez’de yapımı süren eğitim alanında yapılan projelerinde gündeme geldiği görüşmede, yaklaşan yerel seçim süreci de değerlendirildi. Körfez’e kazandırdığı projeler için Başkan Pehlivan’ı kutlayan, Milletvekili Işık Körfez’in her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini belirtti. Işık çalışmaların uzun yıllar bu başarıyla devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan bu yıl tamamlanması planlanan ve çalışmaları devam eden projeler hakkında Işık’a bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751