banner2779
banner2752
banner2750

   Işık ”Sağlıkta Büyük Yatırımlar Yapıyoruz”

İlimizdeki Balıkçılık Ele Alındı

 

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’la birlikte gittiği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde İl Müdürü Abdullah Öztürk’ü ziyaret etti. İlimizdeki tarım ve hayvancılık konularının detaylı olarak görüşüldüğü ziyarette özellikle Körfez’deki balıkçılık ile ilgili konular ele alındı. Kocaelili balıkçıların sorunlarının da gündeme geldiği toplantıda hep beraber konuları takip etme kararı alındı. Işık burada yaptığı açıklamada” Bugün il müdürümüz ve belediye başkanımızla birlikte özellikle balıkçılık konusundaki yapılan çalışmaları ele aldık. İzmit Körfezinin temizlenmesi ile artık balıkçılıkta da canlanma başladı. Daha iyisi nasıl olabilir bunun gayretini gösteriyoruz. Balıkçılarımızın sorunlarının çözümü için uğraşıyoruz” dedi.

 

Işık ”Sağlıkta Büyük Yatırımlar Yapıyoruz”

 

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ayrıca görevine yeni atanan İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Melih Kaştı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık’ın da katıldığı ziyarette ilimizdeki sağlık yatırımlarının da son durumu ele alındı. Işık “Sağlık alanında büyük yatırımlar yapıyoruz. Bugün hepsini tekrar değerlendirme imkânı oldu. Şu an Gebze Fatih ve Kandıra Devlet hastaneleri inşaatlarımız devam ediyor. Ayrıca Kocaeli ve Gölcük Devlet Hastanelerinin de yeni binalarının yapımı için ihale hazırlıkları sürüyor. Gölcük Devlet Hastanesi için proje çizimi devam ediyor. Kocaeli Devlet Hastanesinin başlayabilmesi için Büyükşehir Belediyemizin orman lojmanları inşaatının bitmesi bekleniyor. İnşaat bittiğinde yer tahsisi yapılacak. Bunun dışından Derince Araştırma Hastanesini daha da büyütmek için de çalışmalarımız sürüyor” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751