Işık ''Temiz Siyaseti çok önemsiyoruz''

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı; Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Ak Parti Genel Merkezinin 81 il teşkilatı için düzenlediği eğitim toplantısında “Ak Parti’nin Misyonu ve Hizmet Anlayışı” konulu konuşma ve sunum yaptı.

 

Adalet, Kalkınma ve Temiz Siyaset

Ak Parti Genel Merkez konferans salonunda gerçekleşen ve 81 ilden ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilat başkanlarının katıldığı eğitimde Işık da partililere sunum yaptı. Işık yaptığı konuşmada “Partilerin misyonlarını en iyi isimleri ifade eder. Partimiz de üç temel esası çok önemser. Bunlar Adalet, Kalkınma ve Temiz siyaset” dedi. Işık konuşmasının devamında “Bu temel esaslara dayanarak 10 yıllık iktidarımız boyunca devamlı ekonomik büyüme ve kalkınmayı sürdürdük. Her geçen gün demokratikleşme ve insan hakları alanında yeni adımlar attık ve atıyoruz. Yolsuzluklarla mücadele de kararlı davranıyoruz” dedi. Teşkilat mensuplarının sorularını da cevaplayan Işık eğitimin ardından Kocaeli’ne döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817