banner2779
banner2752
banner2750

Işık ve Okur'dan Açıköğretim Müjdesi

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze’de yakında bir Açık Öğretim bürosu açılacağını ayrıca önümüzdeki 2013 Nisan ayından itibaren sınavlarında Gebze’de yapılmasının kararının alındığını açıkladı.

Açık Öğretim Bürosu Yakında Açılıyor

Uzun yılardır Gebze Bölgesinin önemli sorunlarından olan Açık öğretim sınavları konusunda Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Fikri Işık’ın ısrarlı girişimleri sonuç verdi.  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Dekanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde Gebze’de Açık Öğretim bürosu yeri ayarlandı. İç donanım çalışmaları devam eden büronun önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi planlanıyor.  Halen sadece İzmit merkezde yapılan Açık Öğretim sınavları ile ilgili de Milletvekillerinin yaptığı görüşmeler sonucu 2013 Nisan ayı itibariyle sınavların Gebze’de de yapılması Açık öğretim Fakültesi tarafından kararlaştırılmıştır.

Okur “ Öğrencilerimize Hayırlı Olsun”

Konu hakkında açıklama yapan Milletvekili Mehmet Ali Okur ; “Uzun yıllardır Gebze bölgemizdeki öğrencilerimiz açık öğretim başvuruları ve sınavları ile ilgili hizmetin sadece merkezde yapılmasından dolayı sıkıntı çekiyorlardı.  Hem merkezde açık öğretim bürosunda yoğunluk yaşanıyor hem de her sınavda ulaşımdan dolayı birçok sıkıntı meydana geliyordu. Milletvekilimiz Fikri Işık ile birlikte Açık Öğretim Fakültesi dekanımız ile görüşmeler yaptık. Sonucunda Gebze’de Açık Öğretim bürosu yeri ayarlandı ve tefrişatı devam ediyor. Ayrıca sınavlarında 2013 Nisan’dan itibaren Gebze’de yapılması kararı alınmıştır. Tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diler konunun takipçisi olacağımızı belirtirim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751