banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Işık ve Söğüt STK’larla Buluştu

Milletvekili Işık, “Geleceğin vizyon şehirlerini oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ile birlikte SKM programları kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Muhtarların da yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SKM Başkanı Fehmi Öztürk, ilçe yöneticileri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Adayı Şener Söğüt, ortak akıl vurgusu yaptı ve beyannameyi oluştururken STK’ların talep ve önerilerini dikkate alacaklarını belirtti.

HALKA ‘NE İSTİYORSUNUZ’ DEDİK

Söğüt, “Biz ortak akıldan yanayız. Halkımızın nasıl bir Körfez istediklerini kendilerine sosyal medya aracılığı ile sorduk. Herkesin fikrini önemsiyoruz. Bugün sizlerle istişare ediyoruz. Bize iletilen her görüşü ve öneriyi değerlendirip seçim beyannamemizi o şekilde hazırlıyoruz” diye konuştu. Bugüne kadar yapılan hizmet belediyeciliğini yanı sıra artık gönül belediyeciliğinin yapılacağını söyleyen Söğüt, “Birlikte güçlüyüz, birlikte güzeliz, biz hep birlikte güzel ve güçlü Körfez’iz” dedi.

YOL HARİTASINI BİRLİKTE ÇİZECEĞİZ

Seçim beyannamelerinin seçimden sonra, seçilen başkanın yol haritası olduğunu söyleyen AK Parti Milletvekili Fikri Işık, her dönem bunun takipçisi olduklarını, projelerin yapılıp yapılmadığını değerlendirdiklerini belirtti. Bugünde Körfez’in önümüzdeki dönem yol haritasını hazırlamak için bir araya geldiklerini ve Körfez’in geleceğini ilgilendiren bu toplantıyı çok önemsediğini belirten Işık “İlçemizde yaşayan herkesin hazırlanacak projelere katkı sağlaması çok önemli.


TEK TEK HAYATA GEÇİRECEKTİR

Bu kentte birlikte yaşıyoruz. Hazırlanacak projeler bizleri ve çocuklarımızı ilgilendiriyor. Birlikte hazırlayacağımız bu projelerin yarında takipçisi olacağız. 31 Mart seçimlerinde halkımızın güçlü desteği ile Körfez Belediye Başkanı olarak seçileceğine inandığınım Şener Söğüt kardeşimizin bu projeleri tek tek hayata geçireceğine inanıyorum. Kendisini yakından tanırım sadece projelerle değil Körfez’in yeni şehri emini olarak vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini biliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826