banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Işık'dan Kandıra için açıklama

İlçemizde daha önce de bazı branşlarda yaşanan uzman doktor sıkıntısını bakanlık ile görüşerek doktor atama kuralarına dâhil ettirdik. Geçen süreçte ilçemizde uzman doktor atamaları yapılmış aynı zamanda tayin, istifa, başka kurumlara nakil gibi sebeplerle ayrılmalar olmuştur. Ayrıca her kura döneminde yeteri kadar kadro açılmasına rağmen zaman zaman doktorlarımızın tercih etmemesi durumları yaşanabilmektedir.

Bu süreçte yetkililerle yaptığımız görüşmeler sonucu halen geçici görevle çarşamba günleri hizmet vermekte olan dahiliye doktorumuzun 03.12.2012 tarihinde itibaren Pazartesi günleri de Kandıra’da görev yapmasına ve yeni istifa eden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branş hekimimizin yerine 03.12.2012 tarihinden itibaren Pazartesi ve Çarşamba günleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında uzman doktor görevlendirilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca ilimize yapılacak ilk doktor atamalarında ilgili branşlarda atanacak doktorlar öncelikle Kandıra ilçemize verilecektir.  Halen inşaatı devam eden devlet hastanesi binamızda ayrıca ilçemizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin daha da arttıracaktır.

Kandıra İlçemizin sağlık dâhil tüm hizmetlerinin daha kaliteli ve etkin olarak verilmesinin her zaman olduğu gibi bunda sonra da takipçisi olacağımızı belirtir Kandıra halkımıza selam ve saygılarımı sunarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826