Işık’ın Kızının Düğününe Siyasetçi Akını!

Önceki dönem Başbakan Yardımcılarından, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile Nigar Işık’ın kızları Esra, Altun-Ali Rıza Çatak çiftinin oğulları Mustafa, önceki gün Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen görkemli bir törenle evlendiler. Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı nikah merasiminde Fikri Işık ve eşi, tüm konuklarını kapıda karşıladı.

10 ŞAHİT VARDI

Genç çiftin nikâhını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, eski başbakan yardımcıları Bülent Arınç, Nurettin Canikli ve İsmet Yılmaz, TBMM eski Başkanı ve Milli Eğitim eski Bakanı Köksal Toptan, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, gençlerin şahitliklerini üstlendi.

EVLİLİK CÜZDANI GELİN HANIMA

Kıyılan nikahın ardından Başkan Büyükakın’ın evlilik cüzdanını verdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cüzdanı gelin hanıma teslim etti. Nikah sonrasındaki duayı ise Gümüşhane eski Milletvekili ve Diyanet İşleri eski Başkanı Lütfi Doğan yaptırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817