IŞIK’IN KOCAELİ’DEN MİSAFİRLERİ

Korkmaz ve Doğan ve Karabalık’ın Ziyareti

İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İlçe Başkan yardımcısı Yusuf Sami Çınar, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş Işık’ı yeni makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kendisi de eğitimci olan İlçe başkanı Korkmaz  “İlimizden milletvekilimiz Fikri Işık’ın Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu başkanı olması teşkilatlar olarak bizi çok mutlu etti” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, başkan yardımcısı Hüseyin Bülbül ve meclis üyesi Tacettin Akyol da ışık ziyaret ettiler.

Haydar Akar ve Kuyumcular Derneği’nin Ziyareti

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Kocaeli Kuyumcular Derneği de Işık ziyaret ettiler. ODTÜ mezunu olarak aynı üniversiteden mezun olan Işık ve Akar farklı partilerden de olsak Kocaeli’nin menfaatine olan konularda birlikte çözüm arıyor; konu Kocaeli olunca elimizden geleni iktidar muhalefet ayırmadan yapmaya çalışıyoruz dediler.  Işık ayrıca kuyumcular derneği başkanlığına yeni seçilen Mehmet Bayram’ı tebrik etti. Ayrıca İzmit’ten Dr. Bünyamin Dal da Işık’ı ziyaret etti.

Teşkilatlardan Ziyaretler

Ak Parti Kocaeli Teşkilatlarından da çok sayıda kişi de Işık’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Bu kapsamda İl başkan yardımcısı İdris Alp, İl yönetim kurulu üyeleri i Şemsettin Ceyhan,  Ertuğrul Çırak, eski gençlik kolları başkanı Yasin Özlü ve Gebze ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Kurt da Fikri Işık’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817