Işık”İzmit’te Bir Yılda 9 Okul Yapıyoruz”
 FİKRİ IŞIK”BU YIL EĞİTİM YATIRIMLARINDA REKOR KIRIYORUZ”

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık İzmit’te okulları ziyaret etti. Bu yıl eğitim yatırımlarında tarihi rekor kırıyoruz dedi.

 

Leyla Atakan İlkokulu’nu ziyaret

 

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İzmit ilçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar’ın da katıldığı programda Işık ilk olarak Leyla Atakan ilkokulunu ziyaret etti. Işık Okul Aile birliği üyeleri ve okul müdürü ile görüşerek okulun mevcut durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı. Okul aile birliği üyelerinin taleplerinin dinleyen Işık çözüm için yetkililerle görüşeceğini söyledi.

 

Işık”İzmit’te Bir Yılda 9 Okul Yapıyoruz”

 

Işık ve beraberindekiler daha sonra Ulubatlı Hasan İlkokulunu ziyaret ettiler. Işık burada yaptığı açıklamada” Bu yıl eğitim yatırımlarında tarihi rekor kırıyoruz. İzmit’te 23 Nisan İlköğretim Okulu(16 derslikli), Ferdi Kocal İlköğretim okulu(23 derslikli), Mimar Sinan İlköğretim okulu(24 Derslikli), İbn-i Sina İmam Hatip Ortaokulu(24 derslikli), M.Akif Ersoy İmam Hatip Liselerinin ihalelerini gerçekleştirdik. Ayrıca 8 Temmuz’da Kocatepe İlköğretim(23 derslikli) okulumuzun da ihalesi yapılacak.

Bunların dışında İşitme Engelliler Okulu, BİLSEM ve Tavşantepe’ye yapılacak Endüstri Meslek Lisesinin yerleriyle ilgili sorunları çözdük. En kısa zamanda bu okullarımızın da inşaatına başlamak istiyoruz” dedi.

 

Desteklerinden Dolayı Teşekkür

Işık konuşmasının devamında “Böylece 2013 yılında sadece İzmit’te 9 okul yapmış olacağız. En az bu kadar okulu Gebze’de Darıca’da, Gölcük’te yapıyoruz. Tüm ilçelerimizle beraber bu yıl 60’ı aşan eğitimde yatırımını gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar 40 okulumuzun ihalesi tamamlandı. Eğitim konusunda desteğini esirgemeyen Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’a ve tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817