IŞIK’TAN GÖLCÜK’TE ZİYARETLER

Yahya Yalta’nın Ailesine Taziye

Ziyaretlerine ilk olarak geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında vefat eden Yahya Yalta’nın ailesi ile başlayan Işık, aileye “Yahya bizim sevdiğimiz bir arkadaşımızdı meclis çalışmaları sebebi ile cenaze törenine katılamadığım için üzgünüm Allahtan rahmet diliyor sizlere hayırlı ve uzun ömür diliyorum.” Diyerek taziye dileklerinde bulundu. Aile Işık’ a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ertuğrul Eren’e Hac Dönüşü Ziyaret

Işık daha sonra hacdan dönen Ak Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Ertuğrul Eren’i iş yerinde ziyaret etti. Burada Ertuğrul Eren ile sohbet eden Işık, Allah tüm Müslümanlara hac vazifesini yerine getirmeyi nasip etsin dedi.

 

Yeni Bölge’de İlk Ziyaret Zonguldak’a

Işık programlarını tamamladıktan sonra Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı görevi gereği yeni sorumluluk bölgesinde olan Zonguldak’a giderek teşkilatlarla ilgili çalışmalar yaptı. Zonguldak-Ereğli ilçe teşkilatını da ziyaret eden Işık burada partililerle görüş alışverişinde bulundu. Işık çalışmalarını tamamladıktan sonra Ankara’ya döndü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817