İSMAİL BARAN 2. TURA BAŞLADI

İsmail Baran, aday adaylığını açıkladıktan sonra hiç hız kesmeden ilçedeki köy ve mahallelerin tamamını dolaştı ve destek istedi. Baran, gezi turlarını bitirdi ve ikinci ziyaret turuna geçti. SS 10 Nolu Kooperatif Başkanı Bünyamin Koç ve üyelerini ziyaret eden İsmail Baran, burada başkan olması halinde hem taşıyıcı esnafını , hemde halkı rahatlatıp ulaşım projeleri olduğunu söyledi. Baran, aday olması halinde atacağı destek turlarında da bu projelerini açıklayacağını söyledi. Daha sonra Eğitim Bir-Sen Körfez Şubesi’ni ziyaret eden baran, Başkan Yardımcısı Sergülen Kurt ve yöneticilerle sohbet etti.

Sohbete Memur Sen Kocaeli  Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu’da katıldı. Körfez İlçesi Muş Ovası Derneğini’de ziyaret eden ,Baran, Dernek Başkanı Aydın Mutlu ve üyelerin çiğ köfte ziyafetiyle ağırlandı. Aydın Mutlu ve dernek üyeleri çiğ köfte ikram ettikleri Baran’a destekte bulunacaklarını söylediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817