banner2779
banner2752
banner2750

İsmail Baran “ Hedefimiz yüzde 60 oy“
 AK Parti Körfez 'de Toplam 11 aday adayının başvuruda bulunduğu Körfez’de genel merkez yönetimi, SP’nin 2004 adayı olan İsmail Baran ile yola çıkma kararı aldı.

İsmail Baran, isminin açıklanmasının ardından ilçe binasına gelerek partililerle buluştu. Tebrikleri kabul eden Baran, yaptığı kısa açıklamada iddialı mesajlar verdi. Aydın’ı kutlayan ilçe başkan yardımcısı Şaban Aydın, “Baran ile birlik ve beraberlik içinde yürüyeceklerini söyledi.

HEDEFİMİZ YÜZDE 60

Yaklaşık 3 ay gece gündüz çalışmalar yaptıklarını belirten Baran, “Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıp davamızı ve kendimizi anlattık” dedi. “Başbakanımıza bizi seçtiği için teşekkür ediyorum” diyen Baran, “Hedefimiz oylarımızı yüzde 60’ın üzerine çıkarmaktır. Bayrağı daha ileri taşıyacağız. Adaylığım partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Aday adaylık sürecine de değinen AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı İsmail Baran, " Ben baştan beri inanıyordum. Sayın Başbakanımızın teveccühü bizden yana oldu. Körfez ilçemiz için güzel şeyler olacak inşallah. Her şey güzel oldu. 11 aday adayımız gece gündüz çalıştı. Hepimizin gayesi partimizi daha yukarılara çıkarmak. Ama bize nasip oldu. Bizde hemen çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayıp Körfez Belediyesi'ni kazanıp, hizmetlerimize devam etmek. Aday adayı arkadaşlarımızada teşekkür ederim"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751