İSMAİL BARAN İLÇE TOPLANTISINA KONUK OLDU
 AK parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem toplantı sırasında ilk sözlerine toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek konuşmasına başladı ve sözlerine şunları ekledi; 30 mart itibariyle İsmail başkanımızın ön gördüğü % 60 oy oranını kendimize hedef koyduk ve hedefimiz de bu yönde olacak inşallah,  İsmail başkanımızla birlikte SKM ekibimizin koordinasyonu ve hazırlamış olduğu programlar çerçevesinde bu güne dek; toplantılarımızı, organizasyonlarımı ve çalışmalarımızı aralıksız yaptık, bundan sonraki süreçte de hızımıza hız katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin her türlü.Allah yar ve yardımcımız olsun diyerek sözü başkan adayımıza bırakıyorum dedi.  

SÖZ SIRASI BARANDA

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Baran sözlerine ; Değerli ilçe başkanım ve yönetimi, değerli il yönetim kurulu üyem, değerli kadın kolları başkanım ve değerli gençlik kolları başkanım, hepinizi en kalbi duygularımla hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum, toplantımızın hayırlara vesile olmasını cenabı haktan temenni ediyorum diyerek konuşmasına başladı. Yaklaşan 30 mart 2014 seçimlerimizin de İlçemize İlimize memleketimize hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum diyerek sözlerine şunları ekledi ;

Değerli dostlar güzel bir süreç yaşadık 3 ayı aşkın bir süredir ilçemizde aday adaylığı süresi içerisinde özellikle çok güzel günleri birlikte yaşadık, yoğun süreç yaşadık bu vesileyle tüm aday adayı arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum gerçekten çok seviyeli bir çalışma yaptılar kimse kimseye bir karalama yapmadı çamur atmadı herkes partimiz için ben daha güzel hizmetler yapma yarışındayım diyerek güzel çalışmalar ortaya koydular.  

OY HEDEFLERİNE TEKRAR DEĞİNDİ;

Allah %60 oyu almayı da nasip etsin Diyen baran . biz %50 üzerinde kesin bir hedefteyiz ama çıtamızı %60 olarak tutuyoruz yani kendimizi ,%60'a göre motive edeceğiz ama %50'nin üzerinde oy alacağız.

TOKAT PLAKASI 60

Başkan adayı Baran ilçe başkanına dönerek sözlerine başladı; bu 51 olur 59 olur 60 olur biz 60 olmasını istiyoruz çünkü ilçe başkanımız Tokatlı ve Tokat’ın plakası da 60 yani neden 60 sırrını anladınız inşallah buda arkadaşlar işin esprisi Allahın izniyle diyerek sözlerine devam etti.

 

ADAY TANITIM PROGRAMI 11 ŞUBAT’TA

Baran ’’hedefimizi planımızı ve programımızı ona göre yapacağız inşallah. Biz bir teşkilatız AK parti ailemiz büyük bir ailedir. Bu noktada proje çalışmalarımız devam ediyor büyük oranda bitti büyük şehirle istişare edeceğiz mevcut belediye başkanımızın da çalışmaları olduğunu düşünüyoruz istişareyle bunları yoğurarak ve harmanlayarak tahmin ediyorum 11 şubat aday tanıtım programımıza kadar bunları yetiştirmiş olacağız özellikle değerli dostlarım hangi aday adayı kardeşlerim çalıştıysa benim için çalışmıştır şimdi birlik zamanı şimdi el ele gönül gönüle verme zamanıdır yanlış bir söz duyarsanız kesinlikle bizden çıkmamıştır. şimdi birlik zamanı şimdi sahalara çıkma zamanı, el ele gönül gönüle verip koşma zamanıdır bu noktada geçen seçimlerde yaptığımız çalışmaların bu seçimlerde 3 katını yapmak zorundayız diyen BARAN ;çünkü bu seçimler özellikle Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimleridir bunun akabinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler bunun neticesinde ülkemizde kaos çıkarmak isteyenlere ders verilmesi gerekmektedir.Bu seçimler diğer seçimlerin bir göstergesi olacaktır’’diyerek sözlerine son verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817