banner2779
banner2752
banner2750

İSMAİL BARAN İLÇEDE NEZAKET ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 AK parti körfez belediye başkan adayı İsmail Baran hız kesmiyor. Baran ilçe başkanı Osman Badem ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile adete körfez’de rüzgar gibi esiyor.mahalle,sokak,esnaf nezaket ziyaretlerinde bulunan AK parti körfez ilçe teşkilatı körfez belediye başkan adayı olan ismail baran’la kordineli bir şekilde hareket ediyorlar.

 

SIRADAKİ ADRES BARBAROS MAHALLESİ (SAMSUN MAHALLESİ)

Başkan adayı ismail baran samsun mahallesi olarak’da bilinen Barbaros mahallesine ekibi ile çıkarma yaptı.Mahalle kırathanesine giren baran aslında hiç yabancı değildi,kırathanenin ismi yeşil artvin kırathanesiydi bu da hemşehrileri ile bir bardak artvin çayı içmek demekti .Baran çayını yudumlarken  Mahalle sakinlerine ekibi ile seçim çalışmalarından bahsetti.Vakit kaybetmeyen Baran teşkilatı ile birlikte Barbaros mahallesinde bulunan Nakliyeciler sitesine ziyaret gerçekleştirdi.barbaros mahallesinde sıkılmadık el bırakmayan ekip mahalle esnaflarını bir bir teşkilat mensupları ve belediye meclis A.Adayları  ile hayırlı işler bol  kazançlar dileklerinde bulundular.

MUŞLULAR MEMNUN

AK parti körfez ilçe başkan adayı Baran kurmayları ile birlikte bu sefer körfez muşlular derneğine ziyarette bulundu.Ziyaret esnasında şıcak bir karşılama dikkatleri çekti dernek. Başkanı ŞENER SEÇKİN dernek üyeleri ile birlikte AK parti körfez belediye başkan adayı İSMAİL BARAN’I ve beraberindeki ilçe teşkilatı, yöneticilerini meclis A.adaylarını dernekte muşlulara yakışır bir şekilde ağırladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751