İsmail’e Karabalık Sahip Çıktı

Sporun her branşına destek olan ve başarılı sporcuların yanında olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Kartepe’den 2013 Özel Sporcular Kış Olimpiyatları’na katılacak KEREM’de kalan engelli İsmail Yılmaz’a destek olacak Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sporcunun en iyi şekilde olimpiyatlara hazırlaması için belediye olarak yanında olduklarını ifade etti. KEREM Müdürü Turgay Akdoğan ile görüşen Başkan Karabalık, Yılmaz’ın olimpiyatlarda başarılı olup ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

 

Başkan Karabalık, “Belediye olarak kış sezonunda faaliyete geçirdiğimiz kış spor okulları kapsamında düzenlediğimiz kayak kurslarına İsmail’i de alarak olimpiyatlar öncesi gerekli antrenmanlarını kayak hocalarımız nezaretinde yapması için belediye spor birimi yetkililerine talimat verdim. Belediye olarak İsmail’in başarısı için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İsmail’den de madalya bekliyoruz. Kendisi madalya ile döndüğünde isteği olan evcil hayvanı alacağım” dedi. Başkanın desteğinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Müdür Akdoğan, “Sporcumuzun başarısı için başkanımızın da seferber olması bize büyük moral oldu. Kendisine güvenimiz tamdır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817