banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İSMİ GEÇEN 4 ADAY KOLKOLA
 BİRLİK MESAJI

AK Parti Körfez ilçe’de, ilk resmi aday adaylık açıklaması yapılırken birlik mesajı verildi. Yan yana gelen aday adaylığı için adı geçen 4 kişi birlikte çalışacaklarını söylediler.

Ali Çakır’ın aday adaylık dosyasını teslimi sırasında partide bulunan ve töreni takip eden Öznur Gökkaya, İsmail Baran, Engin Koyun ve Ali Çakır yan yana poz vererek, partinin zaferi için sonuç ne olursa olsun, belirlenen adayın yanında yer alıp, birlikte çalışacaklarını söylediler.

AK Parti Körfez İlçe’nin Belediye Başkanlığı aday adaylarından Ali Çakır resmi başvurusunu yaparken, AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun son görüşmelerini yaparak, 14 Eylül Pazartesi günü kesin kararını açıklayıp, istifasını verebileceğini söyledi. İsmail Baran ve Öznur Gökkaya’nın ise Kurban Bayramı’ndan sonra başvurularını yapıp dosya teslim etmeleri bekleniyor.Bayramdan sonra başvuru yapacak aday adaylarının, Ali Çakır’dan daha görkemli bir tören yapmaya çalışmaları bekleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826