banner2779
banner2752
banner2750

İşte budur! Yaralı güvercin kurtarıldı.
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Karabaş Mahallesi İstiklal Caddesi Ulugazi İlk Okulu yakınlarında  yaralı bir güvercin ile karşılaştı. Zabıtalar hemen bölgeye belediyenin hayvan toplama ekibini çağırdı. Belirtilen yere gelen görevliler, yararlı güvercini bir kutu içine alarak kısa süre içinde Büyükşehir Belediyesi`nin Köseköy`deki Hayvan Barınma Merkezi`ne götürdüler. 
 
“HER TÜRLÜ CANLIYA KARŞI GÖREV YAPIYORUZ” 
Burada veterinerler yaralı güvercine gerekli müdahalede bulunarak hayatta kalmasını sağladılar. Yetkililer, yararlı güvercinin birkaç gün barınma merkezinde tutulduktan sonra doğal ortama bırakılacağını söylediler. İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, yaralı bir güvercini kurtarmanın gönül rahatlığı içinde olduklarını belirterek”  Duyarlı olmasaydık,  yararlı güvercin, kedi köpek tarafından yenilecekti. Sadece insanlara değil her türlü canlıya karşı görev yapıyoruz” şeklinde konuştular.

BU GÖREV TÜM CANLILAR İÇİN YAPILMALI
Yaralı güvercine karşı gösterilen bu insanı yaklaşım, sokakta yaşayan ve zor durumda olan tüm canlılar için gösterilmeli. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerekiyor.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751