İŞTE SEÇİMİN GÜZEL YÜZÜ
 AKP Körfez’de adayını ilan ettikten sonra, İsmail baran’ı ilk ziyaret edip tebrik edenler arasında CHP Körfez adayı Profesör Doktor Reşat Başar’da yer aldı.

CHP Körfez İlçe Belediye Başkan adayı Reşat Başar ve İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, AKP adayı İsmail Baran’ı SKM’de ziyaret ederek başarılar diledi. Samimi bir havada sohbet eden iki aday da, seçim çalışmalarının seviyeli ortamda yapılması ve belden aşağı söylemlerle lekelenmemesini dilediler. İsmail  Baran, aday oluş süreci hakkında bilgi verirken, mevcut başkan Yunus Pehlivan’ın hizmet sorun u ıolmadığını ancak Başbakan’ın değişiklik istemesi sonucu adayın değiştiğini söyledi.

CHP adayı Profesör Doktor Reşat Başar’da, çok iyi bir seçim olmasını beklediğini söyleyerek, yapılamayacak vaatlerle halkın karşısına çıkmayacaklarını ve 31 Mart’ta seçilen kim olursa olsun ilçe için en iyisini yapmaya çalışması gerektiğini söyledi. İsmail Baran, sahada rakibi olan Reşat Başar’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ve bu davranışın tüm siyasi partilere örnek olması gerektiğini söyledi.

Baran, kendi partisi içinde de herhangi bir kırgınlık olmadığını ve diğer aday adaylarının ziyaret ederek başarı dileğinde bulunduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817