İŞTE SİYASETİN GÜZEL YÜZÜ
 Seçimlere 35 gün kala, sahada seçmen kapma mücadelesi veren siyasi partiler, zaman zaman hoş olmayan görüntülere imza atarken, Milli İttifak Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan ve MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun açılışta verdikleri dostluk pozu bunun tam tersi oldu.

Bir açılış sonrasında koyu sohbete dalan iki tecrübeli siyasetçi, bir yandan günün yorumunu, diğer yandan da seçim çalışmalarını konuşarak, siyasetin kavga etmeden de dostça yapılabileceğini gösterdiler. Recep Sarıdoğan ve Zeki Gürsu, yüzlerinde gülümseme eksik olmadan sohbetlerini tamamladıktan sonra yönetimleri ile birlikte kendi çalışmalarını yürütmeye devam ettiler.

Aday listeleri belli olmadan önce ittifak yapma ihtimalleri de bulunan iki parti temsilcisinin bu dostluğu, aslında SP ve MHP’nin bir birlerine fazla mesafeli olmadıklarını da gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817