İsteyene limuzin, isteyene Nostalji
 Körfez’de faaliyete başlayan bir oto galeride, düğün ve nişan gibi törenler için kiralık limuzin ve klasik araba hizmeti verilmeye başladı. MNY Gurup adlı iş yerinde, önemli günlerde kiralık olarak verilen araçların ücreti 250 ila 500 lira arasında değişiyor.

Körfez’in tanınmış simalarından ve siyasilerinden olan Ahmet İvak, kardeşleri ile birlikte Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi’nde Oto Galeri ve kiralama üzerine iş yeri açtı. İş yerini diğer oto galerilerinden ayıran en büyük özelliği ise, Kocaeli’nde ve bölgede ilk kez kiralık limuzin, kiralık klasik araba modellerinin yer alması oldu.

Oto Galeri bünyesinde 2 adet limuzin, 2 adet klasik otomobil ve 1 adet üstü açık otomobil bulundurduğunu belirten Adem İvak, ‘’Bu güne kadar hizmetler için insanlar İstanbul’a gidip, yurt dışından araç bulmaya çalışıyorlardı. Şirketimize aldığımız araçlarla limuzin ve klasik otomobil hizmeti vermeye başladık ‘’ dedi.

Limuzin ve klasik modellere rağbetin büyük olduğunu da belirten Adem İvak, tam tanındıklarında bu sayının artacağını ve özellikle bölgedeki sanayi kuruluşlarının konuk karşılama programlarında hizmet verileceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817