İSU Hazırlıklarını Yaptı

İSU Müdürü Alper Engin’in, MHP Kocaeli Büyükşehir ve Körfez Belediyesi eski Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Vahit Eryılmaz’ın girişimi sonrasında talimat vererek, tıkalı olan tüm mazgalların temizletilmesini istedi.

Bu talimat sonrasında İSU ekipleri ilçede hızlı bir tempoyla çalışmaya başladılar. Körfez’de tıkalı olan mazgalları, özellikle ana arterlerde ki mazgalları temizleyen ekipler, yağmur sularının rahatlıkla akmasını sağlamaya çalıştılar.

İSU, bu hafta başında Ağadere Caddesi girişine de yol genişliğinde mazgal koyarak önlemini almıştı. Yine Ağadere’de belirli noktalara mazgal konularak ve yağmur sularının lağım hattından ayrılması sağlanarak cadde de yaşanan su baskınları engellenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817