İSU internet sitesinden ödeme kolaylığı

Kocaeli geneline arıtılmış içmesuyu ve sağlıklı altyapı hizmeti veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesinden abonelerine ödeme kolaylıkları sağlıyor. Kurum, internet sitesinden sanal tahsilât işlemini geliştirerek artık tüm fatura ve borçlar ile sayaç açma bedeli tahsilâtına da başladı.

ÖDEME AĞI GENİŞLETİLDİ

İSU Genel Müdürlüğü, İl genelinde bulunan 12 ilçe şubesi ile 645 bin aboneye hizmet veriyor. Kurum, mevcut durumda fatura ve borç tahsilâtlarını Genel Müdürlük ile ilçe şubelerinde yer alan veznelerin yanı sıra bankalar ve resmi www.isu.gov.tr adresinden dönemsel ile ara tahakkuk tahsilâtı yapıyor. Bilişim ve iletişim teknolojisinde yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden Kurum, internet sitesinden yapılan sanal tahsilât işlemini geliştirdi. Kurumun Mali Hizmetler ile Bilgi İşlem Daire Başkanlıklarının ortak çalışması ile artık abonelere vadesi geçmiş genel ve dönemsel tüm borçlar, vadesi geçmiş tüm taksitler, muaccel borç ile sayaç açma ücreti, kurum veznelerine gitmeden, resmi internet sitesinden ödeme imkânı sağlandı.

SAYAÇ AÇMA İLK RESMİ İŞ GÜNÜ YAPILACAK

Aboneler, kurumun www.isu.gov.tr internet adresinden üye oldukları gibi üye olmadan da ‘Taksit Tahsilâtı’, ‘Muaccel Tahsilâtı’ ve ‘Açma Ücreti Tahsilâtı’nı banka hesap kartı veya kredi kartları ile ödeme yapabilecek. Ancak, çeşitli nedenlerle suyu kesilen aboneler, vadesi geçmiş tüm borçlarını ödedikten sonra açma ücretinin ödemesini yapabilecek. Mesai saatleri dışı ile hafta sonu yapılan ödemelere ait açma işlemi ise ilk resmi iş günü yapılacak.

ZAMAN VE MADDİ KAYIP ENGELLENDİ

İSU Genel Müdürlüğü’nün sağladığı ödeme kolaylığı ile birlikte abonelerin zaman ve maddi kaybının önüne geçilmesi sağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817